Va ett tag sen...

Va ett tag sen jag gjorde ett inlägg men här kommer ett litet snabbt inlägg iaf. Ha gjort lite grann på världen men har haft problem med att få ett program att funka så att jag har kunnat spelat in lite klipp men det är snart ordnat så snart kommer även lite klipp ut med. Enda grejen är att jag kommer att snacka engelska i dom klippen så då får ni även höra min knagliga engelska med :D

Ciao Ciao

Lite av världen jag håller på med samt lite av byggnaderna

insidan av husetmin huvudbasMin kött farm :)en bit av järnvägen till ett tredje husSom ni ser har jag både trä och mat hela tiden i baslägretvägen till gruvan samt förvaringen av alla saker

Här har ni lite bilder på vad jag håller på med i min minecraft värld.

Ciao Ciao

Ska rusta upp bloggen!

Hej!
Som ni ser så är inte min blogg klar än den ska fixas med design och mer bilder & videos men eftersom att den är nystartad så har jag inte hunnit så mycket. Men häng kvar för det kommer mycket mer! :)

Ciao Ciao

Lite av min värld...

Håller på just nu med en värld där jag är lite seriös faktiskt, håller på mest nu med ett stort hus som kommer nog att sluta på 6-7 våningar ( just nu är det bara 3 ) sen har jag en järnväg som ska förbättras lite samt, om jag har ork snart att göra en järnväg till som sträcker sig långt som jag orkar. Bilder kommer upp senare ikväll på lite av bygget jag gör nu.


Ciao Ciao

MineCraft

jahapp då va de dags att göra en blogg och vad passar inte mig bättre än att göra en spelblogg och den kommer väl mest handla om MineCraft troligtvis kanske kommer in något annat spel lite senare men de återstår att se.


Ciao Ciao

RSS 2.0